2014-07-25 09:07:22• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Nehezen vág neki ennek a pénteknek

Napi horoszkóp július 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Jó, hogy közel a hétvége, mert mára már ólmos fáradtságot érezhet, mikor még alig kezdődött el a nap. Jól teszi, ha délutánra valami lazító programot tervez. Tegye le a munkát mielőbb, s aztán irány a legközelebbi strand!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Kedves Bika! Ma ne is próbáljon meg ésszel élni, hiszen a szívügyekben ez szinte lehetetlen. Valaki már régóta tetszik önnek, s ma sor kerülhet egy sorsfordító beszélgetésre is az illetővel. Nehéz lenne ma nem elgyengülnie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nehezen vág neki ennek a pénteknek, csak a hétvégére várható események szolgálnak önnek vigaszul a mai robotért. Ha eddig még nem tervezett semmi különöset, akkor ma valakitől jó ötletet kaphat arra, hová is menjen holnap családostul.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma gyökeres változások történhetnek az életében: régóta fennálló pénzügyi gondjaira találhat nagyszerű megoldást. Ha nem is azonnal, de a közeljövőben a segítségével kilábalhat a jelenlegi nehézségeiből. Kapjon a lehetőség után!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha pökhendi viselkedésével megsértette a társát, vagy valamelyik üzletfelét, esetleg a barátját, a mai napi csillagállás segíti abban, hogy ezt jóvátegye. Ha ön nem a szavak embere, akkor a tetteivel még többet segíthet a dolgon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma úgy viselkedik, mint aki se nem hall, se nem lát. Csak a maga véleménye érdekli, önös módon követi a saját akaratát. Pedig nem ártana, ha meghallaná az intő szavakat! Segítő szándék rejlik mögöttük, nem pedig kritika.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ha állni akarja a sarat a munkahelyén, akkor ma különösen higgadtnak kell mutatkoznia. Ha dühöt, haragot táplál a szívében, akkor talán jobb, ha be sem megy. A mérges szavaival talán végképp elvágná magát a jobb lehetőségektől.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma könnyen összetűzésbe keveredhet a főnökével, vagy valamely hivatal illetékes képviselőjével. Még ha önnek is van igaza, akkor is jobb lenne önmérsékletet tanúsítania. Ezzel esélyt ad arra, hogy meghallják, és meg is fogadják a szavait.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Valami már jó ideje nyomja a lelkét, de nem meri elmondani a kedvesének, mert tart az esetleges negatív reakcióitól. Ma úgy alakulnak a körülmények, hogy elmondhatja a bánatát, és megértésre is talál a társánál. Ami a szívén, az legyen a száján!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha valamire kitartóan vágyik, akkor az valószínűleg be is következhet a nagyon közeli jövőben. A legszerencsésebb esetben akár már ma. Felhívhatja az a bizonyos személy, akinek a csöngetését már régóta várja. Akár találkozhatnak is.

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma átcsapnak a feje felett a hullámok a munkahelyén. Nem baj, ön éppen az a fajta, aki – igazi hullámlovasként – kifejezetten élvezi a nehéz helyzetek megoldását. Ma is előrukkolhat valami újszerű megoldással. Követőkre is talál azonnal.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Különös szituációba keveredhet ma: nehezére eshet eldöntenie egy emberről, hogy pontosan mit is akar öntől. Legjobb, ha nem akar elébe szaladni az eseményeknek, és inkább kivárja a végét. Hisz’ tudja: ami késik, nem múlik.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: